Hier bij Kraft Heinz Foodservice zijn wij toegewijd om niet alleen de beste kwaliteit af te leveren, maar ook om jou en jouw bedrijf te ondersteunen.
Ons bedrijf is een goed geoliede machine, wat uiteen valt in veel integrale delen.
R&D Centre Ons innovatie centrum in Nijmegen is de grootste Kraft Heinz innovatie centrum buiten de Verenigde Staten en speelt een centrale rol op beide vlakken; innovatie en inspiratie van onze producten. Dit centrum ontwikkelt enkele van onze meest geliefde producten zoals Heinz zonder toegevoegde suiker bonen en Heinz Tomato Ketchup met 50% minder suiker en zout.
Onze mensen Kraft Heinz is trots op hun werknemerspool, wat leidt tot experts op alle afdelingen. Dit kan iedereen zijn van onze Culinaire Chefs, Onderzoek en ontwikkeling team, voedselveiligheid experts en zelfs de verpakkingstechnologen. Iedereen speelt hun eigen rol in het creëeren van de producten die jij kent en waarvan je houdt!
Het begint altijd met een idee Wij zijn constant op zoek naar het volgende beste ding voor onze klanten. Om dit te kunnen doen, zorgen we ervoor dat we voorop lopen bij de opkomende trends. We zijn constant aan het experimenteren, leren en het bezoeken van de koplopers in culinaire innovatie om ervoor te zorgen dat we de concurrent voor blijven.
Ontwikkeling Wanneer we zeker zijn van een idee, dan gaan we door naar het ontwikkelingsstadium. Het gaat hier ook om het idee tot leven te brengen door middel van een prototype, gevoelsonderzoek en testen in ons labaratorium. We zorgen er altijd voor dat we trouw blijven aan onze kernwaarde kwaliteit. We kijken naar producten van het perspectief van onze consumenten, waarbij we er voor zorgen dat de producten aansluiten op hun behoeften en op onze kernwaarden. Proeven is geloven! We blijven onze producten ontwikkelen totdat we de ‘Gouden Standaard’ halen.
Consumenten ondersteuning Onze consumenten vormen de kern van alles wat wij doen. Onze culinaire expertise heeft zich in meer dan 150 jaar ontwikkelt, en verstrekt advies en inspiratie voor de mensen waarmee wij werken. Regelmatig delen wij onze culinaire vaardigheden en ervaring door het geven van masterclasses en we creëeren inspiratie materiaal waar onze consumenten van kunnen profiteren.