Over Ons

Jouw partner in de professionele keuken

Kraft Heinz Foodservice is onderdeel van The Kraft Heinz Company, in circa 200 landen één van de grootste voedingsmiddelenconcerns ter wereld. In meer dan 50 landen hebben we een nr.1 en nr.2 positie met onze merken. In Nederland neemt Kraft Heinz een leidende positie in de foodsector met top A-merken als Honig, Wijko, De Ruijter, Karvan Cévitam, Roosvicee en natuurlijk Heinz. Kraft Heinz Foodservice richt zich specifiek op de totale out-of-home markt.

Onze missie: Kraft Heinz Foodservice wil, als dé professionele partner in voeding met onderscheidende merkconcepten en –producten, samen met eindverbruikers waardevolle eetmomenten creëren voor hun gasten.

 

Om die missie na te streven willen wij u helpen om uw gast centraal te zetten. Dit doen wij door een breed portfolio van leidende A-merken, oplossingen en inspiratie aan te bieden.

Kraft Heinz Foodservice wil samenwerken in de keten. Alleen door een nauwe samenwerking zijn wij in staat u te helpen en te voldoen aan de speciale wensen en eisen van uw kritische klant of gast.

Deze assortimentsbrochure is bedoeld als een hulpmiddel bij de keuze van uw producten. Mocht u echter vragen hebben, dan staan onze Rayon Managers natuurlijk graag voor u klaar voor een gesprek of individueel advies.