Over Honig Professional

honig 

Soepen van Honig Professional

Onze soepen hebben de krachtige en uitgesproken smaak die je van Honig Professional gewend bent, zonder dat er MSG aan te pas komt. Ze zijn op smaak gebracht met kruiden en groente-extracten. Topkwaliteit, en dat proef je!

 

Honig Professional voert een enorm breed assortiment. Dit assortiment bestaat uit de klassiekers, zoals heldere groentesoep of een gebonden tomatensoep, maar ook heerlijke specials zoals een gebonden mosterd crèmesoep met bacon. Iedere soep wordt tegen een concurrerende prijs aangeboden en is daarmee interessant voor iedere chefkok!

 

De voordelen van Honig Professional Soepen

    ✔ Om direct te serveren, of naar smaak ingrediënten aan toe te voegen

    ✔ Om onze soepen nog meer te verrijken, werken onze chefs zoveel mogelijk met seizoensgroenten

    ✔ Zo houd je niet enkel je soepen op smaak, maar hou je ook je budget in de gaten.

    ✔ Honig Professional biedt elke chefkok keuze uit een ruim assortiment aan heerlijke soepen.

    ✔ Honig Professional as basis voor jouw zelf gemaakte soep

 

 

Honig

Ontdek Altijd Dente, onze kookbestendige Pasta

De nieuwe Altijd Dente Pasta blijft langer ‘al dente’, zelfs na langer doorkoken. Hiernaast kan het worden geregenereerd zonder kwaliteitsverlies!

 

Ervaar de rijkdom van onze Couscous
Deze heerlijke bijtgare couscous zit boordevol voedingswaarden met middelgrote stevige korrel. Eenvoudig te maken en tegelijkertijd gezond voor elk.

 

Proef de artisanale smaak van onze Puree
Puree van Honig Professional is volle smeuïge puree met een zeer aangename textuur. Net zoals de rest van het assortiment een eenvoudige bereiding. Ook kan het makkelijk worden bewaard en geregenereerd.

 

Neem onze parboiled Rijst op de (kookbestendige) korrel

Deze Parboiled Rijst bestaat uit grote korrels die stevig blijven, ook na een langere kooktijd. Het is een veelzijdig product wat tevens goed kan worden bewaard.

 

 

De sauzen van Honig Professional

Honig Professional heeft ook fantastische sauzen in het assortiment. De Maaltijdsauzen, Culinaire Basissauzen, en Culinaire Afsauzen. Deze sauzen maken van ieder gerecht een culinair hoogstandje!

 

Maaltijdsauzen

Bij Honig Professional zeggen wij altijd “de saus maakt de maaltijd.” Met dit in ons achterhoofd hebben wij de maaltijdsauzen van Honig Professional ontwikkeld en maak je in handomdraai een heerlijke basis voor bijvoorbeeld lasagne.

 

Culinaire Basissauzen

Zoals de naam al zegt, vorm de Culinaire Basissauzen de basis voor een saus waar je je eigen draai aan kan geven. Hierdoor kan je leunen op kwaliteit van Honig Professional, maar toch experimenten met verschillende smaken. Het assortiment bestaat uit een vijftal basissauzen

 

Culinaire Afsauzen

Deze sauzen gaan een stapje verder dan de basissauzen. Deze sauzen kun je namelijk direct na aanmaken serveren bij de maaltijd. Mocht je in een creatieve bui zijn, gebruik dan ook deze sauzen als basissaus.

 

Bekijk hier onze producten

 

Honig Professional