Mijn ultieme HEINZ burger

INGREDIËNTEN:

  • 10 pistolets met sasamzaadjes
  • 4 minitomaten (gemarineerd in sushi-azijn)
  • Plakjes gemarineerde augurk
  • 20 plakjes crispy bacon
  • 10 beef-burgers
  • 10 sneetjes gruyerekaas
  • 5 dl Heinz Burger Relish
  • Crispy kaas croutons

Voor de coleslaw:

  • 300 g geraspte wortel
  • 200 g geraspte witte kool
  • 100 g knolselder geraspt
  • 100 g rode bietreepjes
  • 100 g Jonagold-appel in slierten
  • 5 dl Heinz Smokey Baconnaise

 

 

BEREIDING & PRESENTATIE:

- Grill de hamburgers in uw grillpan aan. Gaar verder in uw voorverwarmde oven van 180°C naar smaak. Beleg tijdens de laatste minuut met een plakje gruyerekaas en laat smelten.
- Meng de ingrediënten voor de koolsalade.
- Snijd de broodjes middendoor en warm kort op een hete grillpan.
- Maak de burgers: schik de coleslaw met daarop de Beef-burger met de gesmolten kaas. Werk af met crispy bacon, schijfjes tomaat en komkommer. Werk af met extra Burger Relish SAUS HEINZ en crispy kaas croutons.